Brabantse Disabled Open Golf in Bakel

De Brabantse Disabled Open golf geeft financiële ondersteuning aan Niels Vink, onze kampioen rolstoeltennis, om zijn zegetocht voort te zetten tot in Tokio, Paralympics 2020

31 Augustus gaan we voor de 12e keer van start met de Brabantse Disabled Open Golf, nu op golfbaan Stippelberg in Bakel. De opening wordt dit jaar rond 11 uur gedaan door Burgemeester Elly Blanksma. Het zeer uiteenlopende deelnemersveld van mensen met diverse lichamelijk en geestelijke beperkingen, zoals schade door herseninfarct, dwarslaesie, arm of beenprothese, verlamming, spasme en veel meer geeft een interessant beeld. De gedachte dat die mensen, als voorbeeld, een valide persoon kunnen stimuleren alles uit het lichaam te halen wat mogelijk is, is al een schoonheid op zich.

Tevens houden we een gratis les in de vorm van een clinic (12.30u – 14.00u). Dit jaar veel aandacht voor 3 mannen met CVA/ Afasie, deels verlamd, die vanuit de organisatie begeleid worden door 2 golfleraren en een vrijwilliger. Ben of ken jij iemand met een lichamelijke beperking die wil kennis maken met golf? Je kunt je nog aanmelden voor deelname.

Sponsoren maken het mogelijk om deze dag te houden, elk jaar weer. Ook de golfbaan stelt de baan beschikbaar. Zonder deze inzet zou het organiseren van deze dag onmogelijk zijn.

Maar dit jaar doen we meer. Niels Vink gaan we ondersteunen.   Onze Helmondse rolstoeltennisser Niels Vink, lichamelijk gehandicapt door als baby de meningokokken te hebben overwonnen, recentelijk winnaar van diverse toernooien en worldcup heeft de grote wens naar de spelen te gaan in Tokio, de Paralympics 2020

Via acties op deze dag voor golfers met een lichamelijke beperking wordt het goede doel van dit jaar, de steun aan Niels, vorm gegeven.

Iedereen, golfer of niet, is welkom op 31 augustus op de golfbaan in Bakel, om tussen 14.00u en 16.00u deel te nemen aan een puttwedstrijd. Of het kopen van loten. Beide acties leveren mooie prijzen aan de winnaars, maar belangrijkste, meedoen en Niels ondersteunen. U mag ook elke vorm van sponsoring doen, bv als bedrijf door prijzen beschikbaar te stellen. Vragen en opmerkingen, per mail of per telefoon:

Contact via cees@brabantsedisabledopen.nl

714 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *