De tweede editie van Brandefood was wat groter van opzet dan vorig jaar. Dat vertelt organisator Richard Snel in een interview aan ons. Dit jaar zijn er 10 foodtrucks die hun signature-dishes bereiden voor de bezoekers. Een signature dish is dat ene gerecht waar ze zo goed in zijn. Vorig jaar kostte het nog moeite om 7 foodtrucks te vinden die mee wilde doen. Dit jaar moest het bestuur van Brandefood kiezen uit maar liefst 60 foodtrucks die allen graag hadden willen komen. En komt natuurlijk de vraag hoe ze deze keuze dan maken. Richard vertelt ons dat de keuze afhankelijk is van originaliteit en de signature dish die ze bieden. Verder mogen er geen twee foodtrucks zijn die gerechten maken die op elkaar lijken. Dus geen twee hamburger-foodtrucks.

Er zijn ook enkele bijdragen uit Brandevoort zelf, waaronder gitarist en zanger Twan Lijten. Met zijn muziek voegt hij extra sfeer toe aan dit evenement. En waar nodig vraagt hij de hulp van een jong meisje als “achtergrondkoor” bij Hey Jude van The Beatles. Kinderen kunnen zich tijdens Brandefood ook vermaken op het springkussen of bij de tent waar ze mokken kunnen pimpen.

Een heel groot compliment voor Richard Snel en zijn team voor de organisatie van deze tweede editie van Brandefood.

Het interview met Richard Snel, de muziek van Twan Lijten en beelden van de tweede editie zijn te zien in de film bij dit artikel. Duur 5’08”.

 

4,306 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *