Brandevoortse rijdsters te zien in splinternieuwe rolschaatsshow

De herfst heeft zich weer in vol ornaat aangediend, het festivalseizoen is op zijn eind en ook hebben de meeste mensen hun vakantie er op zitten. Voor de Mierlose rolschaatsvereniging Olympia betekent dit dat de periode aangebroken is van hard trainen en zorgen dat alles op tijd klaar is voor de kerstshow.

 

Ook dit jaar zullen de rijdsters in de kerstshow laten zien wat er op rolschaatsen allemaal mogelijk is. De Brandevoortse rijdsters Kelly van Leuken, Kim en Jill Bollars, Lize Bos, Mayra van Drueten, Lise en Nikky van Duijnhoven, Mirthe de Goede, Sophie van Haaren, Sterre Van Wuijtswinkel, Charlotte de Jong, Sam en Lois van der Schoot, Suus Joosten, Sophie Voorthuis en Isabelle van de Poel hebben ook dit jaar weer hard getraind om de verschillende shownummers onder de knie te krijgen en de show tot een spektakel te maken. In een afwisselend aanbod van verschillende nummers zullen alle rijdsters van de vereniging laten zien wat zij geleerd hebben. Van de allerkleinste mini’s die pas enkele maanden geleden voor het eerst hun rolschaatsen aangetrokken hebben, tot de senioren die al jaren vele uren trainen om telkens maar beter te worden in verschillende sprongen, pirouetten en shownummers.

 

Maar niet alleen voor de rijdsters is dit een periode van hard werken. Ook vele vrijwilligers doen wekelijks en sommigen zelfs dagelijks hard hun best om de kerstshow mogelijk te maken. Alle kostuums in de kerstshow zijn handgemaakt en worden stuk voor stuk van honderden glitters voorzien door de vrijwilligers die dagelijks aan de slag gaan in het naaiatelier. De vrijwilligers van de werkgroep zorgen ervoor dat de shownummers nog beter tot hun recht komen door het bouwen van schitterende decors en het schilderen van doeken. Dan zijn er nog de trainsters waarvoor niet alleen de trainingsuren op de baan tellen, maar ook de vele uren daaraan voorafgaand waarin muziek wordt gezocht en choreografieën worden bedacht. Verder zijn er nog vele andere vrijwilligers die zich inzetten om de kerstshow ieder jaar weer tot een spektakel te maken.

 

Dit jaar wordt u meteen aan het begin van de show al verrast door een combinatie van rolschaats- en muziekspektakel. Ook wordt er aandacht besteed aan actuele thema’s, zoals Amber Alert en worden normale zaken tot de verbeelding gebracht. Heeft u bijvoorbeeld wel eens stil gestaan bij de wonderlijke wereld van water? De rijdsters van rolschaatsvereniging Olympia laten het u graag zien. In een kerstshow als deze kunnen de echte Disney klassiekers natuurlijk niet ontbreken en nemen de kleine dametjes u mee naar het altijd gezellige Tirol.

 

Ieder jaar is de show weer helemaal anders, met nieuwe kostuums, decors en verrassende elementen. Vanaf 1 november start de kaartverkoop. Wees er op tijd bij want het is de moeite waard om te komen kijken naar de kerstshow in een sfeervol kersttheater.

 

Voor het eerst dit jaar zijn de tijden van de shows op zondag aangepast.

Datum en tijd: zaterdag 16 december om 19.30 uur en zondag 17 december om 12.30 uur en 16.00 uur.

 

Plaats: Sporthal de Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 22 te Mierlo.

 

Kaartverkoop: Kaartjes te koop bij Plus Supermarkt van Doornmalen in Mierlo

 

Telefonisch reserveren is mogelijk via 06 58888443 en online kunt u kaartjes reserveren via kerstshow@rvolympia.nl

8,242 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *