Brunchen in De Bus: dat is nog eens smakelijk winkelen

Word gast aan tafel!

Winkelcentrum de Bus in Helmond Noord organiseert Op zondag 9 september een brunch in het winkelcentrum waarvoor 300 uitnodigingen beschikbaar zijn. Door het gehele winkelcentrum zullen lange tafels staan waaraan de gasten kunnen proeven van de heerlijke specialiteiten van onze ondernemers. Hoe wordt je gast? Door met een spaarkaart bij 5 deelnemende winkels een stempel te halen en deze “volle” spaarkaart om te wisselen voor een uitnodiging bij de bakker.

Op zondag 23 september organiseert Winkelcentrum de Bus weer een grote braderie met zo’n 100 kramen in en om het winkelcentrum, compleet met een hapje, een drankje en muziek van de top band Infinity. Over dit gezellige evenement in winkelcentrum de Bus, lees je binnenkort meer nieuws op Ditisonzewijk.
de-bus-winkelcentrum-spaar-en-smul-flyer


De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,541 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *