• IMG-20171110-WA0004
  • IMG-20171110-WA0006
  • IMG-20171110-WA0010

Christelijke basisschool De Rank op de Abdijlaan heeft zich flink ingezet voor een goed doel. Zij besloten zich in te zetten voor Stichting Thomas in India. Deze stichting heeft als doelstelling hulp bieden door middel van sociale opvang, medische zorg, scholing en verbetering van de leefomstandigheden aan hulpbehoeftigen in India via Indiase hulpverleners.

Wat werd er gedaan door de leerlingen van De Rank? Er werden bijvoorbeeld tekeningen gemaakt, daarvan werden (ansicht-) kaarten van gemaakt, die dan weer verkocht werden aan familie, buren, kennissen en verdere vrienden en bekenden. Het thema waren de kunstwerken van Piet Mondriaan.

De totale opbrengst was 2284,65 euro.

Er werd een “kunstroute” georganiseerd door de school om de kunstwerken te laten zien aan familie en vooral de opa’en oma’s. Aan het eind van de avond werd de cheque uitgereikt aan de heer van der Kamp van Stichting Thomas die iedereen uitgebreid bedankte namens de “Moeders in Lucknow” in India.

Meer-Helmond-Noord-digitaal-wijk-nieuws-etc..
Website: www.helmond-noord.ditisonzewijk.nl
Facebook:  Helmond-Noord
Twitter:  Ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

2,038 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *