Burgemeester feliciteert Diamanten bruidspaar Jan en Sjaan van der Linden

Ze waren vorige week al 60 jaar getrouwd en hebben toen samen met de kinderen, kleinkinderen en de nog in leven zijnde familieleden een geweldig feestje gevierd. Dit keer niet in Helmond maar gezellig bij haar dochter en schoonzoon te Mierlo.

Maandag 16 april kwam burgemeester Elly Blanksma nog even thuis in Helmond op bezoek om het echtpaar te feliciteren met het diamanten jubileum. Voor dat bezoekje was Sjaan toch wel even behoorlijk zenuwachtig.
Jan keek wel naar het bezoek van de burgemeester uit want toen beneden bij het appartement Nazareth de deurbel ging, stapte hij al meteen parmantig over de galerij om de burgemeester te verwelkomen bij de lift.

Onder het genot van koffie met cake werden gezellig herinneringen opgehaald en kwamen de vragen over vroeger al snel naar boven.
Voor Sjaan had burgemeester Elly Blanksma behalve de hartelijke felicitaties, een prachtige bos bloemen en voor beide diamanten echtelieden een mooie felicitatiebrief en een heerlijke doos met chocolade bonbons uit de Helmondse Cacaofabriek.

Foto: Mario Coolen

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,313 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *