Burgemeester Krollaan en Medevoort op de schop

Op dinsdag 23 april 2019 start de gemeente met de uitvoering van de werkzaamheden aan de Burgemeester Krollaan en Medevoort. De bewoners werden door een brief op de hoogte gesteld.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die worden uitgevoerd bestaan uit het verwijderen van de wegversmallingen ter hoogte van Burgemeester Krollaan 101 en Medevoort 102. Het aanpassen van de kruising Burgemeester Krollaan –Medevoort naar een verhoogde T-splitsing. En tussen Medevoort 7 en 8 wordt een verkeersplateau aangebracht. Het duurt ongeveer vier weken voordat de werkzaamheden zijn afgerond. Dit project komt mede tot stand door een subsidie van de Provincie Noord-Brabant.

Planning
 Fase 1: Week 17- dinsdag 23 april 2019 t/m vrijdag 26 april 2019. Verkeersplateau tussen Medevoort 7 en 8.
 Fase 2: Week 18 – maandag 29 april 2019 t/m vrijdag 3 mei 2019. Verwijderen wegversmallingen.
 Fase 3: Week 19 en 20 – maandag 6 mei 2019 t/m vrijdag 17 mei 2019. Aanpassen kruising Burgemeester Krollaan – Medevoort.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden doen ze hun uiterste best om ervoor te zorgen dat woningen tijdens de werkzaamheden gewoon kunnen worden bereikt. Toch zullen aanwonenden misschien af en toe wat overlast van de werkzaamheden hebben.

Huisvuil

Wilt u op de reguliere inzameldag uw container, papier of kunststof zakken buiten het werkterrein neerzetten, zodanig dat het bereikbaar is voor een vrachtauto. Op deze manier kan de inzameldienst het huisvuil gewoon meenemen.

578 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *