Hoewel kickbokser Nieky Holzken op vrijdag 6 oktober om 17.00 uur de officiële opening zal gaan verrichten was het zaterdag 30 september al megadruk in de nieuwe vestiging van Burger King aan de Europaweg in Helmond. De exploitant De Lucht restaurants hield in de middag en aan het begin van de zaterdagavond een try-out waarbij de familieleden van de crew-medewerkers een uitnodiging ontvingen om in de nieuwe fastfoodketen te komen eten. Een ideale gelegenheid voor het nieuwe fastfoodrestaurant om te ondervinden of alle afdelingen werkelijk gereed zijn voor de start. Gezien de reacties van de genodigden zullen er nog weinig punten van verbetering kunnen worden gevonden, zij gingen voldaan en tevreden huiswaarts na een gezellige goed verzorgd etentje.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

8,503 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. John Reply

  Eindelijk!!!!!
  Na lang wachten kunnen we nu in Helmond ook
  Eens een echt goedgevulde hamburger eten
  Ik wens Pius Sarkol en zijn team veel succes
  En veel tevreden klanten toe!!!!!!!

 2. jansen jwhm Reply

  de opening van burgerking helmond voor ouders en overige familie leden vond ik zeer geslaagd, ik wens de restaurant maneger pius sarkol met zijn staf en werknemers alle succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *