Butskes Kroegenreundje op carnavalsdinsdag in Helmond

Met het evenement Butskes Kroegenreundje geven de Keiebijters een nieuwe invulling aan de carnavalsdinsdag. Het vervangt het Klurredweile dat sinds 2009 op carnavalsdinsdag werd gehouden. In het kort komt het neer op dweilen langs de Helmondse cafés waarbij het bemachtigen van elf stempels centraal staat.

Het is de bedoeling om rond de klok van twee uur in één van de deelnemende kroegen een stempelkaart te kopen voor € 2,50 per persoon. Met deze kaart gaat de carnavalsvierder de kroegen af en bij bestelling van een drankje ontvangt men een stempel. Daarnaast draait het in ieder café ook om een opdracht en bij het goed vervullen hiervan ontvangt men een extra stempel. Het is de bedoeling om minimaal elf stempels te verzamelen. Bij het inleveren van een volle stempelkaart krijgt men een Butske als herinneringsspeldje.

Butskes Kroegenrundje is van 14.00 tot 18.00 uur in de deelnemende cafés en wordt vervolgens gezamenlijk afgesloten op het overdekte plein bij Hoftempel West-Ende. Bij het café dat volgens de deelnemers de leukste opdracht had, wordt volgend jaar Butskes Kroegenreundje afgesloten en het herinneringsspeldje uitgereikt.

Kijk binnenkort op www.keiebijters.nl voor de deelnemende cafés.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws-etc..
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,846 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *