Buurtbemiddeling Helmond is op zoek naar nieuwe bemiddelaars

Buurtbemiddeling Helmond is op zoek naar mannen en vrouwen die stevig in hun schoenen staan. Mensen die graag iets voor een ander willen betekenen en goede communicatieve vaardigheden hebben.

Buurtbemiddeling Helmond heeft als doel buren weer nader tot elkaar te brengen en de rust te herstellen. Lijkt het je een mooie uitdaging om hieraan mee te werken en heeft u de rust en de duidelijkheid om in conflict situaties mensen weer naar elkaar te laten luisteren, dan nodigen wij u graag uit om contact op met Buurtbemiddeling.

Buurtbemiddeling is een onderdeel van de LEVgroep en is een kosteloze dienstverlening. Onze bemiddelaars zijn getrainde vrijwilligers die met veel passie buren weer tot elkaar brengen.

In november start er een nieuwe twee daagse training, wil je daar graag bij aansluiten als een van onze nieuwe buurtbemiddelaars, neem dan contact op met de coördinator van buurtbemiddeling via tel. (0492) 59 89 89 of mail naar buurtbemiddeling@levgroep.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,957 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *