Buurtfeest Annawijk ‘Samen verder’

Buurtfeest Annawijk  ‘Samen verder’.

Enkele buurtbewoners hebben het voortouw genomen om een gezamenlijk buurtfeest te organiseren voor de Annawijk. Afgelopen zaterdag was het zover! De wijkbewoners uit de buurtschappen Annabuurt, Overspoor en Suytkade zijn naar het buurthuis gekomen om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te komen maken met buurtgenoten, maar vooral om het gezellig samenzijn. Bewoners van verschillende nationaliteiten zijn de hele dag in de weer geweest om lekkere gerechten te bereiden voor de aanwezige wijkbewoners.
buurtfeest-anna-1
Na het nuttigen van al deze gerechten en lekkernijen, kon men kijken en luisteren naar optredens van o.a. de dansmarietjes van de Olietrappers, Mondharmonica Meet-Up en de Countrydansers. Ook stonden er informatiekraampjes van de seniorenvereniging, buurtvereniging en jeugdvereniging de Vonk. Dat de belangstelling zo groot zou zijn had niemand verwacht. We kunnen dan ook terugkijken op een geslaagde middag.

annawijk-6annawijk-7

buurtfeest-anna-2

Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door de wijkraad Helmond-Centrum, Rabobank, Gemeente Helmond, Wocom en Spierings uitvaart.

Henry Swinkels.

871 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *