Cabaretier Leon van der Zanden stopt na twintig jaar met cabaret

Opnames van zijn laatste show voor Omroep Brabant in ‘zijn’ Speelhuis.

Na twintig jaar als cabaretier, na negen avondvullende shows in theaters in Nederland en België te hebben gespeeld, gaat Leon van der Zanden zich richten op nieuwe vormen.
“Het optreden zit in mijn bloed, maar de rol van cabaretier laat ik nu achter me. Ik heb me er dankbaar door kunnen ontwikkelen in alles wat ik wilde, van stand up comedian tot theater-acteur. En nu speel ik een interactieve voorstelling waarin ik helemaal mezelf ben en die voelt als kroon op het werk. Dus voor nu is het klaar. Ruimte voor nieuwe vormen, ook buiten het theater.”

Zoals elke voorstelling wordt ook deze opgenomen en ditmaal in het vernieuwde theater ‘Het Speelhuis’ in Helmond. “Hier ben ik geboren, heb ik nog kaartjes gescheurd en elke voorstelling mogen spelen. Het is altijd thuis komen. Vanzelfsprekend om hier de laatste show vast te leggen.”

De opnames worden verzorgd door Omroep Brabant om het met Pasen 2019 uit te zenden. “Ook met Omroep Brabant heb ik zo’n bijzondere band. Naast ‘Olifantendoders’ en ‘Leon in Afrika’ hebben we samen de LIVE-uitzending voor de V&D gedaan. Ik kijk er naar uit om weer samen te werken.”

De opnames van KAMELEON vinden plaats op dinsdag 20 november in Het Speelhuis in Helmond. Wil je hier bij zijn, reserveer dan nu de laatste kaarten via de website van het theater www.theaterspeelhuis.nl


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,002 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *