Vandaag, 22 april 2019, vond het festival Cacao aan de kade weer plaats. Iedereen die er vorig jaar geweest was, wist al bij voorbaat dat het bij de Cacaofabriek alleen maar genieten is. Neem nu het prachtige weer er bij, wat wil een mens nog meer? Misschien een lekker zandstrand erbij aan het water?

Wensen komen soms wel eens uit. Ook voor de mensen die graag aan het strand zitten. Dit jaar had de organisatie het lumineuze idee er een stukje strand aan het water te creëren. Goed,  het was wel geen stuk strand waar je lekker de zee in kan rennen, maar om aan het water te zitten in een luie strandstoel terwijl de kinderen kunnen spelen in het zand. Lekker toch?

Toen het evenement om half twaalf officieel werd geopend, was het al behoorlijk druk. De muziek van onder andere Tom Heywegen klonk al lekker over het plein buiten, de chocoladefontein stond al te draaien en de kinderen konden al grote eieren beschilderen. Buiten rook je de heerlijke geuren van het lekkers wat er te koop was. De hamburgers, de taco’s en zelfs bij de poffertjeskraam stonden al mensen te wachten om hun bestelling te doen.

Binnen in de hal zat dokter Choc al met een patiënt. En er omheen werd er ook veel gedaan. Een dame met een indrukwekkende staf met veren toonde haar chocolade. Bij de chocolade fontein werd er genoten van stokjes met appel, meloen en andere gezonde vruchten, maar wel even flink gedoopt in de stromende chocolade. Ook dit jaar was het weer dubbel genieten van de festiviteiten en de lekkernijen. Wat wil een mens nog meer?

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

459 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *