Carat concerten 1e en 2e Pinksterdag

Programma 20 mei (1e Pinksterdag):

12.00 uur: Paperatzi Blaasband uit Asten is een groep enthousiaste jongeren die op hun eigen manier muziek maakt. In de loop van de tijd zijn deze mensen een hechte groep geworden die samen op een gezellige manier muziek maakt. Ze richten zich vooral op de popmuziek, maar steken die in een eigen jasje. Zo spelen ze altijd herkenbare muziek voor het grote publiek en is er voor ieder wat wils..

13.00 uur: Smartlappenkoor Rawazzi uit Son en Breugel
web: www.rawazzi.nl

14.00 uur: Raw Vlis is een band uit de regio Helmond/Eindhoven die voornamelijk eigen songs speelt in Zuidoost Brabants dialect. De band is in het afgelopen jaar bekroond als winnaar van de Brabantse Dialectpenning 2016/2017 met de song Zatterdag Oavend. Speciaal voor de Stichting Zonderdak schreven ze de song “Allennig Is Mar Allein” over het thema dakloos zijn.

Programma 21 mei (2e Pinksterdag):

12.00 uur: Mondharmonicaorkest De Luchthappers, voortkomend uit het hart van KBO Nuenen, telt thans 22 leden en treedt op in stad en regio, in verzorgings- en verpleeghuizen en bij afdelingen van ouderen- en plattelandsverenigingen. Ze hebben een repertoire opgebouwd voor jong en oud, dat herkenbare nummers bevat uit de vaderlandse populaire muziekhistorie maar ook buitenlandse nummers zoals evergreens en ballades; kortom: luisterliedjes en meezingers.
web:  https://www.kbo-brabant.nl/view.php?Pagina_Id=53&reloading=1

13.00 uur: Mierlo Vocaal
web: www.mierlovocaal.nl/

14.00 uur: onbekend

1,722 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *