Carat-Concerten op donderdag 10 mei en op zondag 13 mei

Op de zondagen tot en met eind september vinden er op het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, Carat-Concerten plaats. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode een gratis concert op het karakteristieke Carat-Paviljoen. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is rond 15:00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Hieronder vindt u het overzicht van de muziekverenigingen die op donderdag 10 mei en op zondag 13 mei een optreden verzorgen.

U bent van harte uitgenodigd te komen luisteren naar de zondagmiddagconcerten.

Programma 10 mei:

12.00 uur: seniorenorkest Da Capo uit Asten, een vaak geziene gast op het Carat. Het telt 25 leden en heeft als motto “blijf kwiek, maak muziek”.
web: http://www.jnasten.nl/muziekvereniging/groepen/da-capo

13.00 uur: De Vrolijke Samenzang uit Nuenen olv Natalia Tretiakova bestaat 45 jaar en heeft een heel nieuw repertoire. Het heeft al jaren een vriendschapsband met het Helmonds Seniorenkoor en  het Houts Gemengd Koor.

14.00 uur: De Zwarte Fanfare uit Aarle-Rixtel speelt hoofdzakelijk Tsjechische en vooral de Moravische blaasmuziek, maar ook Duitse ‘stimmungsmuziek’.
Web: http://www.zwarte-fanfare.eu/client.php

 

Programma 13 mei:

12.00 uur: Eindhovens Gemengd Koor Ascolta, voor juli 2017 bekend als het Eindhovens zang- en operettekoor’; het koor zingt ook opera, musical enmeer.
web: http://eindhovenszangenoperettekoor.nl/

13.00 uur: Seniorenorkest Sonore uit Eindhoven: met 25 muzikanten o.l.v. Harrie Scheutjens speelt men polka’s, walsen, marsmuziek en gezellige meezingers.
web: http://www.seniorenorkest.nl/wp/

14.00 uur: Muziekvereniging Muzikale uit Mariahout spelen musical-, film-, mars- en popmuziek, maar ook licht klassieke en gedragen nummers onder leiding van Hubert Geurts.
web: http://www.muzikale.nl/

1,365 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *