Carat-Concerten Programma 4 augustus 2019

12.00 uur: Petri’A uit Eindhoven
Ons handelsmerk is de muziek gecomponeerd en gearrangeerd door de oprichter van Petri’A: Egbert van der Tuuk. Deze muziek kan worden omschreven als volksmuziek, muziek uit de oude wereld. De oorsprong van de muziek is divers: keltisch, slavisch, arabisch, hongaars, grieks. Het is als het ware een stukje cultuurgeschiedenis gegoten in muzikale vorm.

Wij spelen echter een diversiteit aan muziek. Uiteenlopend van licht klassiek tot moderne luistermuziek en van lichte popmuziek tot muziek uit films en musicals. Ons repertoire is zowel geschikt voor een op zichzelf staand optreden als voor een intermezzo bij concerten van andere orkesten, zanggroepen of een cultureel (muziek)evenement.

Petry-A

13.00 uur: Muziekband Just4Fun uit Eindhoven.
Muziekband Just4Fun is een populair “blaasorkest” De bezetting bestaat op dit moment uit 34 gemotiveerde muzikanten. Deze geroutineerde muzikanten garanderen kwaliteit. De stijl, bestaande uit bekende muziek uit het heden en verleden, maakt het orkest heel herkenbaar.

De meeste leden zijn begonnen bij “Die Tambourijnen van Die Stadt Eyndhoven” en hebben, na hun carrière daar, de overstap gemaakt naar Just4Fun. Nu, na zo’n 30 jaar, hebben ze veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Je komt ze overal tegen zoals op privé feestjes, braderieën, wijnfeesten, kletsavonden, sport-cultuurevenementen noem maar op. Het motto is: als het maar gezellig is.

just4fun

552 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *