In deze week, waar op donderdag Hemelvaartsdag viel en op zondag 2 juni opnieuw een zondag, was op beide dagen  een concert van Carat te bezoeken. Op Hemelvaartsdag waren er aantrekkelijke koren en op  zondag was het weer een muzikale middag. Niet vanwege het weer, dat was eigenlijk iets te warm maar gelukkig konden de bezoekers gebruik maken van een paraplu als parasol die de organisatie van Carat had klaar gezet.

Het eerst muzikale vermaak kwam van harmonie Amicitia uit Brouwhuis. Amicitia had ook de slagwerkgroep mee genomen. Van begin af aan was het een gezellige bedoening en de slagwerkgroep liet horen waarom zij zo bekend waren: opzwepende klanken met een goed ritme.

De tweede muzikale verschijning kwam van Stadskoor Grave (uit Grave natuurlijk). Vrolijke en herkenbare nummers die ook nog eens lekker in het gehoor lagen.

Als afsluiter kwamen de heren van het mannenkoor Lambardi uit Helmond, allemaal keurig in het pak, wat op zich al een mooie verschijning was. Aangezien hun nummers ook lekker klonken vloog de tijd voorbij en ging iedereen weer huiswaarts of zocht verkoeling op de terrassen om nog even van het mooie weer te genieten. En zij hadden nog gelijk ook…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

664 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *