Caratconcerten met Die Heidefelder Musikanten, Trio Mousai en SOM, Seniorenorkest

Programma Caratconcerten 19 augustus:

Op de zondagen tot en met eind september vinden er op het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, Carat-Concerten plaats. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode een gratis concert op het karakteristieke Carat-Paviljoen. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is rond 15.00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Hieronder vindt u het programma van zondag 19 augustus. Het gehele jaarprogramma staat op de vernieuwde website www.caratconcerten.nl

Let op: op zondag 9 september komt er een “Kids Special Sunday”
U bent van harte uitgenodigd te komen luisteren.

Programma Caratconcerten 19 augustus:

12.00 uur: SOM, Seniorenorkest uit Meijel
Het orkest met zo’n 25 leden is afkomstig uit de gemeente Peel en Maas en omstreken. Het staat onder leiding van Hans Lammers. Op het Munsterplein in Roermond en bij de Carat-concerten in Helmond zijn de muzikanten van de SOM graag geziene gasten

13.00 uur: Instrumentaal trio Mousai uit Valkenswaard
Mousai is de naam van een instrumentaal trio. Het legt zich toe op fijne luistermuziek, die soms lang en dan weer heel kort kan zijn, maar tevens ingetogen, opzwepend of melancholiek. Met Tiny Scheepers- van der Heijden op gitaar, Wilhelmien Hacking- van der Burgt op accordeon en Harry Vogels op mandoline.

14.00 uur: Die Heidefelder Musikanten uit Eindhoven
De naam is ontleend aan het feit dat Eindhoven gelegen is tussen de Oirschotse-, Strabrechtse- en Leenderheide. Ze spelen zowel moderne muziek alsook de tradionele kapellen muziek. De Kapel staat onder leiding van Chris de Baat en trad op in Wallersheim, Koblenz, Echternach en Mötsch (bij Bitburg).


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,594 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *