• DIOWHCH carat 30 mei (24)
  • DIOWHCH carat 30 mei (27)
  • DIOWHCH carat 30 mei (7)

Op Hemelvaartsdag 30 mei, stonden er bij het Carat paviljoen opnieuw drie muziekgezelschappen klaar om op te treden. De sfeer was goed, de koffie was lekker en de muzikanten hadden er ook zin in. Wat wil een mens nog meer?

Nou de ganzen kwamen even in beweging en dat bracht wat beroering bij de toehoorders die zaten te genieten. Een aantal ganzen liep tussen de mensen door richting de waterkant en zat daar gemoedereerd en luid snaterend naar het podium te kijken.

Het eerste optreden werd verzorgd door het koor Binderin uit Helmond, die vrolijke muziek ten gehore bracht. Het koor maakte na het optreden plaats voor het koor Love4music uit Veghel die eveneens lekkere muziek liet horen, al was het een ander repertoire. Als afsluiter van de middag was er het Bernhezer Senioren Orkest en zoals de dirigent verklaarde, afgekort de BSO maar niet van de schoolopvang. De orkestleden zijn afkomstig uit diverse dorpen en steden zoals: Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch en Heesch en bestond uit ruim vijfendertig leden. Ze vieren dit jaar het 11-jarig bestaan.

Het was weer een gezellige en muzikale middag waar iedereen van genoten had. En gaat het om…

458 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *