Castratie/sterilisatieen chipactie in Helmond.Schrijf je dier van 20 t/m 24 maart in!!

Castratie- en chipactie 2017

In de week van 20 maart kunnen de inwoners van Helmond zich weer inschrijven voor een castratie- en chipactie. Voor een speciale prijs van €67,50 wordt uw poes gesteriliseerd. Voor €45,70 wordt uw kater gecastreerd en voor €17,50 kunt u uw huisdier laten chippen. U dient zelf voor de chipregistratie te zorgen.

Werkwijze

Voor deze actie kunt u zich van 20 maart tot en met 24 maart inschrijven bij de Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. op de Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan op alle werkdagen van 12u tot 16u, met uitzondering van donderdag.
Met een kopie van de inschrijving kunt u vervolgens een afspraak maken bij Dier&Dokter (www.dier-en-dokter.nl) in Helmond of Mierlo. De betaling vindt ook plaats bij Dier&Dokter.

Meer informatie: www.dierenambulancehelmond.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,501 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *