CDA haalt Eurokandidaat naar Helmond

CDA Helmond haalt de Brabantse kandidaat voor het Europees Parlement Tom Berendsen naar Helmond. Op vrijdag 3 mei zal Berendsen op de Automotive Campus een bezoek brengen aan een aantal bedrijven. Hierna zullen een aantal Helmondse projecten die steun ontvangen uit Brussel zich presenteren. Bij dit werkbezoek zal ook de huidige Europarlementariër Lambert van Nistelrooij aanwezig zijn. Hij ondersteunt Tom Berendsen, die zijn beoogd opvolger is om Brabant in het Europees Parlement te gaan vertegenwoordigen.

CDA fractievoorzitter Jan Roefs vindt het belangrijk om een directe lijn met Brussel te hebben: “Belangrijke dossiers voor onze gemeente zoals de Automotive Campus, economie, het landbouwbeleid, vitaal platteland, banen en innovatie liggen ook in Brussel op tafel. Het is belangrijk dat er iemand naar die dossiers kijkt met een Brabantse bril, liefst met praktijkvoorbeelden uit onze stad in het achterhoofd. Als CDA willen we de lijntjes die we hebben inzetten voor de gemeente. Zo heeft Lambert van Nistelrooij zich actief ingezet voor onze gemeente, in het bijzonder voor de Automotive Campus. Tom Berendsen moet de komende jaren in Brussel een zelfde belangrijke rol voor ons gaan vervullen.”

Berendsen (35) staat op de 3e plaats van de CDA-lijst voor de verkiezingen van 23 mei. Hij is de enige Brabander die kans maakt op een invloedrijke positie in Brussel. “Het is van groot belang dat we als provincie aan tafel blijven zitten in Brussel. Als ik gekozen word dan ga ik vol energie werken aan oplossingen en aan kansen pakken voor onze provincie. Het is daarbij van groot belang om de lijntjes kort te houden, ook met de gemeente Helmond.”


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

607 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *