Elk half jaar worden er door Stadsleerbedrijf Helmond certificaten uitgereikt voor alle deelnemers die hun traject succesvol hebben afgerond.  Ditmaal vond de uitreiking plaats in het paviljoen van Speeltuin Helmond-West.
Het is een traject waarbij zij veel hebben geleerd op professioneel, maar ook persoonlijk level. Op 15 november mochten  48 deelnemers van het Stadsleerbedrijf hun certificaat in ontvangst nemen.  De avond van de certificering stond volledig in het teken van de deelnemers, waarbij zij gefeliciteerd worden door wethouder Erik de Vries en hun certificaat in handen mochten nemen. Het is een evenement waarbij veel organisatie aan vooraf gaat en ook dit keer was het wederom erg succesvol en gezellig.  Vele deelnemers waren aanwezig en namen hun partner (en kinderen) mee om te genieten van de welverdiende aandacht, een hapje en een drankje.
Met het vooruitzicht op de volgende certificering in mei 2019, heeft de organisatie van het Stadsleerbedrijf weer veel frisse zin in het komende half jaar.


 

711 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *