Chocolademelk en oliebollen op de Helmondse Markt

Op de markt in het centrum van Helmond was het op zaterdag 29 december weer dubbel genieten. Behalve de vele aanbiedingen van de marktkooplui kon men ook lekker vertoeven op de Markt nabij de ijsbaan.

De bezoekers werden ontvangen door twee charmante dames met de liefste glimlach van de wereld. Vrolijk uitgedost in bruin pakje met roze mutsjes liepen zij rond met twee grote schalen vol met lekkere warme oliebollen. De oliebollen hadden gretig aftrek bij het winkelend publiek, de warme bollen roken ook erg lekker en het water liep bij menig persoon uit de mond. De dames moesten ook flink heen en weer wandelen om de schalen gevuld te houden.

Maar er was nog meer te doen: Er stond een grote delegatie van het CDA op het plein bij de kiosk. En iedereen die eens ging kijken en vragen waarom zij daar stonden werden ook prompt getrakteerd op een grote beker warme chocolademelk. Helaas wel zonder slagroom, die moesten de bezoekers er maar bij denken.

Op deze manier, met oliebollen en warme chocolademelk, wordt het winkelen op de markt alleen maar aantrekkelijker gemaakt. Want wie lust er nu geen oliebol? En helemaal als je er ook nog een warme beker drinken bij krijgt?

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

919 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *