Concert Carnavalesk op zondag 4 februari  van 14.00 tot 16.00 uur door de Rimboband met medewerking van Qukske dur Bai

Voor het 3e jaar op rij wordt door de Rimboband te midden van de draaiorgels een carnavalesk concert verzorgd. Aan deze gezellige middag met muziek en zang wordt verder medewerking verleend door de Amusementsgroep Qukske d’r Bai.

Naast de door de Rimboband gespeelde stukken zullen ook onze draaiorgels voor, na en in de pauze carnavalsmuziek ten gehore brengen.

De Rimboband is een muziekgezelschap voor mensen met een verstandelijke beperking. De leden, wonen in de regio Helmond; de gemeenten: Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Geldrop-Mierlo, Laarbeek en Someren. De band bestaat uit zo’n zestig leden, variërend in de leeftijd van 18 tot ruim 60 jaar._DSC9837 groepsfoto met loge klein formaat

Qukske d’r Bai is een Amusementsgroep die 11 jaar in Helmond en omstreken met carnaval op het toneel heeft gestaan. Na 11 jaar is het dan zover, Qukske gaat stoppen. Hun laatste optreden vindt plaats tijdens dit concert carnavalesk.

De entree is wederom gratis, echter vragen wij wel een donatie ten behoeve het behoud van de orgels achter te laten in onze orgelpijp.

Zie ook www.draaiorgelshelmond.nl en www.rimboband.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

2,764 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *