Concert in Gaviolizaal tijdens de intocht van Sinterklaas

Op zondag 18 november van 14.00 tot 16.00 uur verzorgen het koor van de Aarlese Revue en Irisch Koffie een concert bij de Stichting Draaiorgels Helmond in de Gaviolizaal.

Vandaag komt Sint Nicolaas aan in Helmond, maar dit valt natuurlijk prima te combineren met een bezoek aan dit dubbel concert. Goede wijn behoeft geen krans. De Aarlese Reveu heeft met de bevrijdingsrevue, in 2014 en 2015, Unne Skônne Avond in 2016, en terug naar de tijd van toen in 2017, hun sporen al verdiend in de Gaviolizaal. Deze middag laten zij de mooiste liedjes de revue laten passeren aangevoerd door hun enthousiaste dirigente Riet van de Zanden. Aansluiten zal de vierkoppige formatie Irisch Koffie u mee ontvoeren naar hoe kan het ook anders Ierland maar ook Schotland. Zij zingen mooie ontroerende, luister- en meezingliedjes, waarbij het meezingen zeker niet verboden is. Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Zaal open 13.00 uur, sluiting om 17.00 uur.

Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van onze Helmondse draaiorgels. De Gaviolizaal met monumenten en een stukje geschiedenis en cultuur in de cultuurstad Helmond heet u welkom. De toegang is gratis. Wel zien wij na afloop van het concert een vrijwillige bijdrage in onze donatiepijp.

Door de groei van het aantal bezoekers en activiteiten kunnen wij ook extra vrijwilligers, vooral voor de horeca gebruiken. Heeft u interesse om ook een stukje bij te dragen aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond. info@draaiorgelshelmond.nl of 06-39682404

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak.

 

851 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *