Concert door de Rimboband en Moi Gewist

Logo Rimboband 40 jaar grootDe 40 jarige Rimboband verzorgd met de zanggroep Moi Gewist een concert carnavalesk bij de Stichting Draaiorgels Helmond in de Gaviolizaal.

 

 

image1 helderCarnaval 2019 is in aantocht. De Rimboband is een muziekgezelschap voor mensen met een verstandelijke beperking, en bestaan dit jaar 40 jaar. De leden wonen in de regio Helmond, namelijk in de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Geldrop-Mierlo, Laarbeek en Someren. De band bestaat uit zo’n 60 leden, variërend in de leeftijd van 18 tot ruim 60 jaar. Alweer voor het 4e jaar op rij wordt door de Rimboband te midden van de draaiorgels een carnavalesk concert verzorgd onder muzikale leiding van José van Bommel.

Moi Gewist 2019 aNaast de door de Rimboband gespeelde stukken zullen ook onze draaiorgels voor, na en in de pauze carnavalsmuziek ten gehore brengen. Aan deze gezellige middag met muziek en zang wordt medewerking verleend door zanggroep “Moi  Gewist”. Deze groep zal een aantal schlagers en een eigen Helmondse versie van de Amsterdams grachten ten gehore brengen en dat tezamen met de Rimboband.

De toegang is gratis. Wel zien wij na afloop van het concert een vrijwillige bijdrage in onze donatiepijp.

Door de groei van het aantal bezoekers en activiteiten kunnen wij ook extra vrijwilligers, vooral voor de horeca gebruiken. Heeft u interesse om ook een stukje bij te dragen aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond.

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak.17-2 poster rimboband 2019.zb

1,485 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *