Concert Zanggroep Pabo met Danstijd

ZANGGROEP PABO is 50 jaar en viert dit in en met Helmond!

Zanggroep Pabo bestaat 50 jaar en dat is een prima reden voor een feestje. Maar feest vieren doe je niet alleen. Zanggroep Pabo wil dit jubileum met alle inwoners van Helmond vieren. Daarom treedt de zanggroep gedurende het hele jubileumjaar op in verschillende wijken van de stad. Bij elk optreden wordt het podium gedeeld met een vereniging, club of act uit die betreffende wijk. Zo verbindt Pabo mensen, verenigingen en wijken. De toegang is gratis, immers… wie jarig is trakteert.

Het eerste wijkconcert in een reeks van zes belooft er een te worden om nooit te vergeten. Het wordt een middag vol dans en muziek. Maak het verjaardagsfeest van Zanggroep Pabo compleet en zorg dat je van de partij bent:

In de wijk Mierlo-Hout
Locatie Wijkgebouw De Geseldonk
Op zondag 7 april 2019 Van 14.00 tot 16.00 uur (zaal open om 13.30 uur)
Met een fantastisch optreden van DANSTIJD
Toegang gratis

DANSTIJD is een dansschool die de focus legt op kwaliteit, techniek en plezier. En dat zie je terug het enthousiasme en de performance van deze groep jonge dansers. Meer info vind je op www.danstijd.nl.

Zanggroep Pabo is een allround zanggroep met bekendheid in heel Zuidoost Brabant en daarbuiten. Deze groep sleepte meerdere prijzen in de wacht op verschillende festivals. Na 50 jaar spat het enthousiasme er nog steeds van af en laten ze je ervaren dat samen muziek maken één groot feest is.

Wil je na dit concert meer horen en zien van Zanggroep Pabo? Volg hen op Facebook of kijk op www.zanggroeppabo.nl. Er staan meer gratis wijkconcerten op de agenda. Op 18 & 19 april 2020 pakt Zanggroep Pabo groots uit met een wervelende jubileumshow op de planken van theater Het Speelhuis in Helmond.

347 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *