Cor van der Burgt lijsttrekker VVD Helmond

Cor van der Burgt lijsttrekker VVD Helmond

 

Tijdens de ledenvergadering van de VVD Helmond op 12 juli is Cor van der Burgt gekozen als lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Daarmee volgen de leden het advies van de kandidaatstellingscommissie.

Cor van der Burgt reageert verheugd op zijn verkiezing: “Helmond is een mooie stad om te wonen en te werken. Ik vind het een grote eer om als lijsttrekker van de VVD te gaan strijden voor een goede verkiezingsuitslag. Zodat we ook in de komende jaren zo veel mogelijk van onze liberale idealen kunnen verwezenlijken.”

Van der Burgt is een bekend gezicht in de Helmondse politiek. Sinds september 2014 leidt hij de zes-koppige VVD fractie in de gemeenteraad. In het dagelijks leven is hij ondernemer in de agrarische sector. Daarnaast is hij op verschillende fronten maatschappelijk actief.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

 

1,266 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *