Cor d’n Derde nieuwe prins van de Kwietkedieten

In een gezellige feeststemming bij zorgcentrum Savant Alphonsus vond op zondag 4 november de bekendmaking plaats van de nieuwe prins der Kwietkedieten.
De nieuwe voorzitter Jolande van der Wiel had een openingswoord gericht tot alle gasten.

Als eerste wat op het programma stond, was natuurlijk afscheid nemen van de bestaande Prins Jan d’n derde en zijn Prinses Grada.
Beiden werden bedankt voor de inzet van het afgelopen jaar. En daarbij hoorden natuurlijk een mooie bos bloemen voor de Prinses en een passend cadeau voor de Prins in de vorm van een doos Merci.

Onder muzikale begeleiding van het orkest Harrie en Lenny werd de nieuwe prins in een mysterieuze wagen de zaal ingereden. De wagen was voorzien van vele belangrijke momenten uit het leven van de prins. Na uitleg van diverse afbeeldingen werd er afgeteld en onze nieuw prins kwam te voorschijn tussen de bloemen, waar hij in de laatste werkjaren steeds actief is geweest.
De nieuwe prins werd geïnstalleerd met aan zijn zijde prinses Gon. Na het uitreiken van de onderscheidingen aan de raad van elf en de familieleden was er gelegenheid om de prins te feliciteren.
In de zaal was ook aanwezig de carnavalsvereniging ’t Barrierke, die prins Cor d’n Derde de nodige successen in het komende seizoen toewensten.
Het was een mooie gezellige en drukbezochte middag en vele gasten genoten van de passende muziek met een dansje op de dansvloer en de polonaise mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Na afloop was er nog frites met snack en een ijsje en zo gingen de gasten weer voldaan huiswaarts.

Prins Cor d’n derde is geboren op 9 juni 1935 in Mierlo-Hout. In het dagelijks leven Cor Vervoort en woont met zijn echtgenote Gon op het Alphonsus Plantsoen.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,510 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *