In 2017 kon de Stiphoutse Vlooienmarkt niet doorgaan omdat de Dorpsstraat gerenoveerd werd, máár dit jaar is hij er weer, de Stiphoutse Vlooienmarkt, ook nu weer als gebruikelijk in het eerste weekend van juni.
De organisatie hoopt dat iedereen weer de spullen in de afgelopen tijd heeft bewaard zodat er dit jaar nog eens extra 2e hands goederen verkocht kunnen worden en er uiteindelijk een recordopbrengst tegemoet kan worden gezien.

vlooienmarkt-stiphout-aankondiging-2018-diow-mc

Zoals vanouds zal de vlooienmarkt weer plaats vinden op de vertrouwde plek; het parkeerterrein van De Greef in de Dorpsstraat. De poort wordt op zondag 3 juni geopend door wethouder Jos van Bree en daarna is de verkoop gaande van 10.30 – tot 14.00 uur. De helft van de opbrengst komt dit jaar ten goede aan de stichting “Speel je mee”. Deze stichting is een speelgoedbank voor Helmondse minimagezinnen. Ouders van deze gezinnen kunnen elk kwartaal speelgoed en boeken komen uitzoeken. Speel je mee, werkt nauw samen met o.a. stichting leergeld en Super sociaal in Helmond. Voor meer info over de werkwijze van deze sympathieke stichting kijk op http://www.stichtingspeeljemee.nl/
De andere helft gaat naar de MOV-groep voor lopende projecten in Kenia, Ghana en Tanzania en naar de TTV Stiphout (tafeltennisvereniging) voor verenigingsactiviteiten

De Stiphoutse Vlooienmarkt staat bekend om zijn omvang, drukte, gezelligheid, gratis entree en natuurlijk het aanbod van de spullen en de prijzen.
De Vlooienmarkt die wordt georganiseerd door MOV Stiphout en TTV Stiphout staat elk jaar weer in het teken van vele vrijwilligers en natuurlijke diverse goede doelen.
Neem voor een voorproefje van de sfeer, beslist een kijkje naar dit filmpje van de editie in 2016.

Video: Camera en montage: Mario Coolen

Meer-Stiphout-Warande-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.stiphout-warande.ditisonzewijk.nl
Facebook: Stiphout-Warande
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,304 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *