De Uitvinders van het Trainingspak

Na Berry, de Musical en Verhaal van de Knaal komt er nu een derde Helmondse musical: De Uitvinders van het Trainingspak. De nieuwe musical gaat niet over bekende Helmonders, maar over fictieve Helmonders die elkaar op bekende plekken ontmoeten, zoals bij Boer Kuijpers,  in de Gaviolizaal en op het Sassenplein.

Schrijver/regisseur John van der Sanden vertelt: ,,We hebben al laten zien dat je van ons meer originaliteit kunt verwachten.  Dat trainingspak staat symbool voor alle andere vooroordelen. De titel helpt ons om na te denken over wat we willen zeggen. De verhaaltjes van mensen, die samen de stad maken, worden in elkaar verweven.”

Het is een nieuw verhaal met originele liedjes, maar het is nog niet af. Schrijver/regisseur John van der Sanden wil ruimte houden om speciale kwaliteiten van mensen te gebruiken.

De Helmondse Musical hoopt weer een podium te bieden voor onbekend talent. ,,Het is mooi om te zien dat spelers uit de eerdere producties ook elders schitteren”, zegt pr-man Perry Vermeulen.

De audities worden 24 en 25 februari gehouden, men kan zich begin januari hiervoor opgeven.

De planning is dat de nieuwe musical tweede kerstdag 2018 in première gaat.

 

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

 

2,089 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *