De wachtkamer: Afgelast

Afgelasting toneelproductie over borstkanker
‘De wachtkamer’

Helmond, 16 oktober 2019,

De door het regionaal inloophuis De Cirkel geplande toneelproductie ‘De wachtkamers’ van het Freedom Theatre uit Eindhoven, die zaterdag 26 oktober in wijkhuis De Fonkel in Helmond opgevoerd zou worden, is wegens omstandigheden afgelast.

Dit bericht vervangt eerder berichten over de aankondiging van de theaterproductie

‘De wachtkamer’

Documentaire/theaterproductie bij inloophuis De Cirkel

‘De wachtkamer’

documentaire/theaterproductie bij inloophuis De Cirkel

Op zaterdagavond 26 oktober om 20.00 uur presenteert regionaal inloophuis De Cirkel in wijkcentrum De Fonkel in Helmond ‘De wachtkamer’ een gratis documentaire/theaterproductie van het Freedoml Theatre uit Eindhoven. In de documentaire en theaterproductie vertellen vrouwen over hun angsten, vreugde, vriendschap, liefde en omgaan met sterfelijkheid in de tijd waarin bij de vrouwen borstkanker bezit van hun leven nam. Een periode waarin de wachtkamer vaak centraal stond.

Nadat theatermaakster Kim Don zelf geconfronteerd werd met kanker, raakte ze gefascineerd door alles wat ze als patiënt doormaakte. Dat wat zo ver van haar normale leven lag: de emoties, angst, fysieke pijn, de eenzaamheid van het ziek zijn, de wachtkamer, het wachten op uitslagen, het wachten op onderzoeken,  bloedtesten, scans en chemokuren.

Het wachten op leven of op de dood. Maar ook de andere kant, de liefde van vrienden, man en kostbare momenten met kinderen en lotgenoten. In de documentaire en theaterproductie komen respectievelijk vijf en twee vrouwen in een wachtkamer aan het woord die de vele aspecten van deze periode belichten. Dieptepunten, maar toch ook nog hoogtepunten.
de-cirkel-logo-groot

184 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *