Rina Meeuws runde samen met haar echtgenoot een winkel in Hobbyartikelen in de Helmondse Vondellaan.
In februari 2016 kwam haar man te overlijden. Extra zwaar voor Rina was het feit dat zij door deze omstandigheden werd gedwongen om haar winkel te sluiten.

Rina: “Na de sluiting bleven er veel spullen uit de winkel over en in eerste instantie wist ik niet wat ik daarmee moest doen. Mijn man had voor zijn overlijden al te kennen gegeven; Rina…doe er iets leuks mee!
Enkele maanden daarna besloot ik om de spullen dan maar weg te schenken. Ik heb een oproep gedaan voor vrijwilligers om samen met hen kaarten en andere leuke artikelen te maken.
De creaties en de overgebleven hobbyartikelen van de winkel hebben wij later op hobbybeurzen verkocht en en de opbrengt daarvan was voor een goed doel.
Ook moest er nog een goed doel gekozen worden en na een tijdje kwam ik tot het besluit dat we iets gingen organiseren voor de ouderen.
De naam van het goede doel werd  “De Zilveren spaarpot!” daarbij gedacht aan de prachtige zilverkleurige haren die wij als charme hebben door onze mooie leeftijd.
Dinsdag 11 april 2018 was het dan zover, het moment dat ik dankzij de medewerking van mijn vrijwilligersteam Jeannette, John, Marij, Gerrie en Nelly terecht kon in de mooie ontmoetingsruimte van Keyserinnedael. Ook veel dank aan Kim van de Zorgboog, Ricky van het Rode Kruis en alle vrijwilligers die deze muziekmiddag met koffie, gebak, hapjes en drankjes hebben mogelijk gemaakt”!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,984 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Rina Meeuws Reply

    Mario heel hartelijk dank, heel mooi filmpje , en mooie intro. Dank zij jou krijgt De zilveren spaarpot nu extra aandacht. Groetjes Rina en haar vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *