Deelnemers gezocht: werken en leren binnen zorg en welzijn!

Actief leren en werken in de praktijk in Helmond!

MBO opleiding Dienstverlening en Zorg niveau 1

Wil je een praktijkgerichte opleiding volgen binnen Zorg en Welzijn of Dienstverlening? En vind je het prettig om in kleinschalig verband naar school te gaan? Dan zijn de Zorg en Gemaksdiensten binnen het Stadsleerbedrijf Helmond misschien wel iets voor jou!

Het leerhome van het Stadsleerbedrijf is jouw thuisbasis. Hier begin en eindig je elke dag, krijg je les en maak je je huiswerk. Je bent vooral actief in de wijk bij mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van huishoudelijke hulp, gezelschap en activiteiten. Uiteraard staan jouw stageopdrachten hierbij centraal. Je krijgt begeleiding van een vaste coördinator bij je stage uren. Meer informatie over de werkzaamheden en inzet in de wijk en Zorg en Gemaksdiensten is terug te vinden via de link: https://www.levgroep.nl/dynapage.asp?sleutel=491

Wie zoeken wij?

Gemotiveerde kandidaten die willen werken en leren binnen Zorg en Welzijn. Dit traject is zeer geschikt voor werkzoekenden die niet zelfstandig een baan kunnen vinden omdat ze geen diploma hebben of de Nederlandse taal nog niet voldoende beheersen. We zoeken deelnemers die woonachtig zijn in Helmond of directe omgeving.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een fijne plek om te leren en naar school te gaan. Je doet veel praktijkervaring op en ontvangt goede begeleiding. Dat helpt je op weg naar een baan of vervolgopleiding. Met de juiste inzet, behaal je het diploma op niveau 1 in een jaar. We kunnen, ter ondersteuning van de Nederlandse taal, een taalmaatje bieden. Het opleidingstraject met stage start eind augustus 2019 in Helmond.

Wat vragen wij?

 • Je kunt goed met mensen omgaan en vindt het leuk om mensen thuis te kunnen helpen.
 • Je bent in staat zelfstandig te werken.
 • Je kunt fietsen.
 • Je kunt jezelf goed verstaanbaar maken in de Nederlandse taal.
 • Je kunt voldoende lezen en schrijven in de Nederlandse taal.
 • Je bent gemotiveerd om te werken in de (ouderen)zorg.
 • Je hebt geen fysieke/mentale belemmeringen.
 • Je bent bereid om begeleiding te ontvangen.
 • Je bent vanaf eind augustus 2019 een jaar lang 28 uur per week beschikbaar voor les- en stagedagen. Les- en stagedagen vinden plaats in Helmond.
 • Je bent woonachtig in Helmond of directe omgeving
 • Je bent minimaal 16 jaar

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een intakegesprek met de coördinator en met een trajectbegeleider vanuit ROC ter Aa. Nadat je succesvol de selectieprocedure hebt doorlopen start eind augustus 2019 de opleiding en ga je echt in de praktijk aan de slag!

Interesse?

Heb je interesse in dit traject, meld je dan aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar: stadsleerbedrijf@levgroep.nl.

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met coördinator Marjolein van Lier (06-89970106) of Rene van Dijk (06-11702938)

stadsleerbedrijf-logo-helmond

 

577 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *