Dennis en Corine nieuwe boerenbruidspaar De Kluppels

Tijdens de receptie van prins Marcel d´n Uurste zijn afgelopen zondag het nieuwe boerenbruidspaar en hun families gepresenteerd. Zondag 4 februari trouwt het paar in de onecht met elkaar in hoftempel de Geseldonk.

BOERREBROID is Corine al 28 joar werkzaam als kommersjeel verkaupster en ut gezicht van de Boerrelinbank op ut Hout en naw in Mierle. Altijd actief gewist binne onze club as trainster van de Huppeldepupkes. ’N echte voetballiefhebster en laang gewerrukt bai Hellemond Sport en ze slu ginnen inne westrijd ovver um te kieke nor PSV.

Dooochter van: moedder Annie Cornelissen oit Stippent, un goei naaister en gewerrukt bai dun Bezemer in Hellemond. En van Vadder Frits van der Donk oit de binnestad, Jan Stevenstroat. Hai hi altijd gewerrukt bai Philips als  projectonwikkelaar in de lempkes en skermkes.

50 Joar acief bai Hellemond Sport as veiligheidscoordinator en onlangs gehuldigd mi un gouwe speld dur de KNVB en Hellemond Sport.

Was getikkend Corine Schifferling.

 

MOEDDER VAN DE BROID is Wendy, Ex verzorgster, is naw manager van ut hoishaawe, dooochter van vadder Frans Engelen nun metselaar, opgegroeid in ut erpelhoiske in Gerwen (nun Gerwessen Bok genaamd Dun Engel) en moedder Els Saedt oit Einthove chauffeuse vur de kiendjes.

Was getikkend Wendy van der Kuylen.

 

VADDER VAN DE BROID is John, Knuppel-icoon en electrische kortsloiting-veroorzaker. Supporter van Ajax en hawt dur um nie van goed voetbal.

Zoon van Petrus van de Kerkhof, vurmalig brugge bouwer bai Begeman en trubbelshooter van Raijmakers en Toonia van Santen, pluuse gordijnenmakster bai dun Artex en tauwklosser bai Carp.

Was getikkend John van de Kerkhof.

 

GETUUGE VAN DE BROID is Saskia, Hoismister bai de Boerrelinbank in Einthove, ligt volop in Skeiding en zuuk nun boer van 86 mi un hartkwaal.

Doochter van: vadder  Frits de Broin oit de Jan Stevenstroat te Helliemund, boekhaawer bai de Skolbrouwerij en golfspeuler (hoe kleiner de bal, hoe groter de kwal) en moedder Mia Keunen oit de Strijbox stroat oppaster bai de Klein jong bai de Kiekeboe.

Was getikkend Saskia de Bruijn.

 

 

BOERREBROIDEGOM is Dennis, Diender van de Kunning en0021803_cor_van_der_vliet(c) aanvoerder van ut Achtste Elftal op ut Hout.

Zoon van: vadder Theo Raap, ok Diender en Kluppel Opperveger bai commissie Gevel en Wagen en moedder Rieky van Gool oit ut Haagje (doochter van de Citax oit ut Haagje).

Was getikkend Dennis Raap.

 

MOEDDER VAN DE BROIDEGOM is Danielle, beste verpleegkundige van Einthove en umstreke lijn up begeleidster van ut uurste van ut Hout.

Doochter van: Albert van Eijk, nun CNC frezer oit Mierle en nun voetballiefhebber en moedder Henny van de Pol oit ut Willemprinsestroatje, zangeres bai ut Houts gemengd koor.

Was getikkend Danielle van Eijk.

 

VADDER VAN DE BROIDEGOM is Ad, aawhoer bai de Knuppels, ridder oranje nassau  en verkauper van gekoelde lucht.

Zoon van: Guusje Skeepers van de poist oit Aarle, en van moedder Riek van de Loar, van ut Kneendje en  bekend als Frikadelle bakster  bai de voetbalclub.

Was getikkend Ad Schepers.

 

GETUUGE VAN DE BROIDEGOM is Jordi, super kladder in zijn aige skildersbedrijf Vermulst/Benders.

Zoon van: vadder Willie Benders accountmanager oit de Wolfstroat en moedder Diana Benders van ut Willemberingsplein gewerkt als Biebmiep bai de Bieb.

Was getikkend Jordi Benders.

 

VELDWACHTER is Bjorn Leijten, nun zeer muzikale grauwte veldwachter die er marcherend de pas inhawt.

Was getikkend Bjorn Leijten.

 

AMBTENAAR is Peter Slegers, super proater bai de Knuppels, nepbestauwer, oitboikert, hobby-kok, stroikendoiker, hoofdskuurder bai Slegers BV en wont altijd al op ut Hout.

Was getikkend Peter Slegers.

2,790 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *