Seniorenwandeling Ecozone Brandevoort

Wandelschoenen 1

Een nieuw stuk natuur ontdekken in Helmond! Kan dat nog?

Er is hard gewerkt aan het ontwerp en de aanleg van de Ecozone in Brandevoort: in 2004 is het project gestart en nu is het helemaal af. De Ecozone loopt als een groene ring om het stadse hart van Brandevoort.

19sept. We verzamelen om 10.00 uur bij wijkhuis ’t Brandpunt (Biezenlaan 29, 5708 Helmond). Vanaf daar lopen we de Ecozone in. Parkeren kan in de parkeergarage om de hoek in de Herenlaan. De wandeling duurt tot ongeveer 12.00 uur en is gratis.

 

Een nieuw stuk natuur wacht erop ontdekt te worden! 

De ‘Ecozone Brandevoort’ loopt als een groene ring om de Veste in Brandevoort. Dit gebied is een aaneengesloten groene open plek met waterpartijen en speeltoestellen, waar mensen kunnen wandelen, skaten of gewoon lekker kunnen zitten en genieten van de natuur. Kinderen kunnen er heerlijk ravotten en avontuurlijk spelen. Er is een fantastische omgeving ontstaan met ruimte voor natuur, landschap en recreatie. Er liggen grote vijvers, wateropvangzones en prachtige, kleurrijke bloemenweides. Verder bieden de diverse bomen, struiken en planten een ideale leefgebied voor vogels en andere dieren. Hopelijk is ‘de zon’ ook bij het project inbegrepen……

 

Wil je nog meer informatie, dan kun je contact opnemen met Setty Vos (0492-545649 of setty_vos@hotmail.com)

Algemene info over IVN Helmond vind je op onze site www.ivn.nl/helmond

 

586 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *