Dickensnight Brandevoort viert dit jaar het 3e lustrum met een geweldig feest!

Dickensnight 15 jaar

dickensnight_lustrum_15_jaar_helmond_ditisonzewijk_1Dickensnight Brandevoort viert dit jaar het 3e lustrum met een geweldig feest! Al jaren is Dickensnight in Brandevoort een begrip in Helmond en de wijde omgeving. Eind vorig jaar is dit evenement bekroond met de titel “Helmonder van het jaar”. Hier is de organisatie bijzonder trots op en daarom is besloten dit 3e lustrum van een extra feestelijk tintje te voorzien.

De opening van de markt zal dit jaar bijzonder zijn. Onze burgermeester Mevr. P.J.M.G. Blanksma-van den Heuvel zal middels het onthullen van het beeld “Helmonder van het jaar 2016” de opening verrichten. Wellicht sluiten bij deze ceremonie meer leden van het College van Burgermeester en wethouders aan.

De trofee zal daarna permanent tentoon worden gesteld in het centrum van Brandevoort “De Veste”, als teken dat het niet alleen een prijs is voor Dickensnight maar voor heel Brandevoort.

Op zondag 10 december wordt wederom het centrum van Brandevoort door vele vrijwilligers omgetoverd in de bekende Dickens sfeermarkt in Victoriaanse stijl.

De marktkramen zullen weer rijkelijk gevuld zijn met allerlei snuisterijen en er zal tevens volop genoten kunnen worden van muziek, toneel, straattheater, hapjes en drankjes. Daarnaast zullen er nog meer verrassingen zijn maar die verklappen we nog niet. Komt allen en maak het mee en geniet van Dickensnight Brandevoort 2017!
Wij als bestuur van Dickensnight raden iedereen aan om op de fiets of met openbaar vervoer te komen. Het parkeren van auto`s rond de markt wordt steeds moeilijker daar onze wijk in een rap tempo groeit….Website Dickensnight: www.dickensnight.nl

Meer-Brandevoort-wijk-nieuws-etc…
Website: www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

2,843 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *