Dier van de week: Baco

We zoeken voor Baco (7 jaar) een speld in een hooiberg: iemand met groene vingers op kattengebied, zonder kinderen, met een rustig huishouden, een tuin, kalmte en wat geduld in het begin. Dit pakket is nodig om de poes goed te laten “landen”. Ze is prikkelarm opgegroeid en kan bij verandering van omgeving flink van slag raken. Als haar spanning te hoog oploopt kan ze best fel uit de hoek komen. Ze kan het beste op een aparte kamer beginnen zodat ze daar tot rust kan komen. Zodra ze haar draai heeft gevonden komt ze graag op schoot voor een intense knuffelsessie. Ze zal waarschijnlijk ook behoorlijk opknappen als ze eindelijk weer eens flink de tuin in kan. Dat heeft ze vroeger veel te weinig gekund, en in het asiel kunnen we haar dat jammer genoeg al helemaal niet bieden. Baco wacht al bijna een jaar.

Voor meer foto’s van Baco, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9749/

Indien u meer informatie over Baco wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

266 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *