Dier van de week: Fender

Fender is 2 jaar en is een vriendelijke, levendige knaap die graag plezier maakt, hoewel hij ook regelmatig z’n rust neemt. In de rust-modus laat hij zich als een volleerde pasja op een zacht kleedje heerlijk lang aaien en verwennen.

Je hebt snel z’n aandacht met interessante speeltjes die z’n jachtlust activeren. Als hij een speeltje “gevangen” heeft is loslaten er niet meer bij. Met een laserlichtje gaat hij helemaal uit zijn dak. Het is jammer dat hij in zijn kattenverblijf slechts een beperkt aantal meters kan maken, anders zou hij flinke slidings en haakse bochten kunnen maken. Maar goed, ook op een paar vierkante meters is het dikke pret.

Bij wie krijgt deze vrolijke knaap de ruimte? Heel leuke en aardige kat! Hoe is het mogelijk dat hij al een half jaar op een baasje wacht…

Voor meer foto’s van Fender, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10005/

Indien u meer informatie over Fender wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

311 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *