Dier van de week: Kaala

Kaala is 7 maanden oud. Hij wist als jong knaapje niet wat hij van mensen moest vinden. Maar hij ontpopte zich tot een vlotte leerling die enthousiast kopjes kwam geven. Inmiddels hoort hij bij de grote jongens. Hij is door het uitblijven van adoptie een beetje “ingekakt”, het wordt op een gegeven moment toch best saai in het asiel.

Kaala is geen katje voor bij kleine kinderen, en enige ervaring is gewenst, hij wordt niet graag opgepakt, maar het is geen al te moeilijk katje. Misschien zal hij in het begin eventjes onzeker zijn, misschien ook niet en stapt hij nieuwsgierig z’n nieuwe wereld in. Hij zal het wel geweldig vinden als hij strakjes naar buiten kan, hij zal er enorm van opfleuren. U zult het prima met hem kunnen vinden als hij z’n draai heeft gevonden.

Voor meer foto’s van Fender, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/10170/

Indien u meer informatie over Fender wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

219 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *