Dier van de week: Arnisa

Arnisa is 3 jaar en is binnengekomen met licht letsel na een aanrijding. Ze is vlot hersteld. Ze heeft een bobbeltje in een pols maar dat is een oude, genezen teenbreuk. Het is een aantrekkelijk, levendig, lief en aanhalig poesje met een leuk snoetje.

Ze heeft overigens twee knieschijven die een beetje los zitten. Ze schuiven niet netjes op en neer in het geultje dat daarvoor bedoeld is, er is wat zijwaartse speling. Hoe meer speling, hoe groter de kans dat de knieschijf uit het geultje schiet. Het gewricht is door de speling ook wat gevoeliger voor artrose.

Dit poesje lijkt ons een pechvogeltje, of een brokkenpilootje, of allebei… Ze is misschien wat kwetsbaar. We zien haar graag naar een adres gaan met een goed afgezette tuin; dan heeft ze toch het plezier van het naar buiten kunnen én heeft ze minder kans op nieuwe brokken. Een heel ruim appartement behoort ook tot de mogelijkheden. Houdt u ook rekening met in de toekomst mogelijk pijnstilling als zich artrose ontwikkelt, of indien nodig een (prijzige) knieoperatie.

Voor meer foto’s van Arnisa, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9627/

Voor meer informatie over het asiel en de openingstijden, bel 0492-513971

730 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *