Dier van de week: Berta

Fantastisch nieuws: Berta heeft een baasje gevonden. En ook Milo, het katje van vorige week, heeft een gouden mandje gevonden.

Bent u op zoek naar een huisdier? Er zitten er nog heel wat in het dierenasiel.

Kijk voor een hond op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/honden/

Voor een volwassen kat op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/ en voor kittens op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/

Berta is een leuk, actief teefje van 3 jaar dat jammer genoeg nog steeds geen adoptant gevonden heeft. Zo’n blije hond hoeft toch niet zo lang bij ons te wachten? Ze is heel aanhankelijk en een echte gezelschapshond, ze houdt van mensen. Ze reageert niet zo goed op andere honden, in elk geval niet als ze aangelijnd is. Ze kan zeker met wat oudere kinderen, vanaf een jaar of 12. Ze is slank gebouwd en niet zo groot. Ze is zeer lief en sociaal, speels. Ze gaat graag mee op pad voor een lange wandeling, maar voorlopig wel altijd aan de lijn. Ze is verzot op water en kan zomaar terugkomen met een opgedoken steen. Berta is graag bij je en bouwt echt een band met je op. Ze zal een trouw maatje worden voor haar nieuwe eigenaar. Ze is niet graag alleen thuis, kan dan wat gaan piepen. We zoeken voor Berta een fijne, actieve eigenaar die haar weinig alleen thuis hoeft te laten en die flink met haar op stap gaat.

Voor meer foto’s en een filmpje van Berta kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/honden/9282/

Voor meer informatie, het maken van afspraken en de openingstijden van het asiel bel naar 0492-513971.

1,162 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *