Dier van deze week: Bobby is geadopteerd

Goed nieuws Bobby is geadopteerd! Maar er zitten nog veel meer dieren te wachten op adoptie in het asiel. Kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Bobby is een mooi getekende, heel vriendelijke, rustige, zeer lieve kater van 14 jaar. Hij ziet niets meer met zijn rechteroog en dat kan niet meer hersteld worden. Hij heeft ook tweemaal daags een schildklierpilletje nodig. Die medicatie is goed aangeslagen: hij is ruim een pond aangekomen sinds zijn binnenkomst! Hij heeft ook een hartruis, van 3 op een schaal van 6. De meeste katten kunnen stokoud worden met een hartruis zonder er last van te krijgen. Als hij er 14 mee is geworden, dan zal hij het er best nog wel eventjes mee volhouden! Het is ook mogelijk dat de hartruis “meegekomen” is met de ietwat op hol geslagen schildklier.

Bobby is heel aanhankelijk en zachtaardig. Hij is makkelijk op te pakken, komt naar je toe om kopjes te geven en te knuffelen. Hij wordt heel graag geaaid en komt ook heerlijk op schoot liggen. Hij installeert zich comfortabel en spint langdurig. Bij wie mag deze super lieve kerel goed verzorgd en vertroeteld z’n laatste jaren doorbrengen?

Voor meer foto’s van Bobby, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9920/

Indien u meer informatie over Bobby wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

352 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *