Dier van de week: Boef

We zijn dringend op zoek naar een plek voor Boef. Boef is een grote, imposante kater van 4 jaar. Hij is gewend om veel naar buiten te kunnen. We proberen hem zo veel mogelijk te laten spelen zodat hij z’n energie kwijt kan. Hij is verzot op eten en vindt het geweldig als je zijn brokjes een voor een over de vloer “sjoelt”.

De laatste tijd houdt Boef het min of meer voor gezien. Hij verveelt zich stierlijk, er zijn geen nieuwe prikkels en hij is behoorlijk uit zijn hum. Hij wacht sinds 1 mei op een nieuw baasje en het wachten valt hem lang.

Een echte “mensenkat” zal Boef niet worden maar het is niet moeilijk om hem happy te maken. Hij moet volop naar buiten kunnen. Een kattenluikje is min of meer een must, of u moet zijn privé-deuropener worden. Hij zal ook blij zijn met een leven in het buitengebied waar hij flink kan jagen. Als u toevallig een muizenprobleem hebt zal Boef u graag zijn diensten aanbieden. Wie heeft plek voor deze prachtige kerel? Hij kwijnt bij ons weg. Hij kan helaas niet overweg met andere katten.

Voor meer foto’s van Boef, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9807/

Indien u meer informatie over Boef wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

452 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *