Dier van de week: Bots

Bots is onverwachts geadopteerd. Fantastisch nieuws voor Bots, hij is dus niet meer het dier van de week. Maar er zitten nog veel andere lieve katten in het asiel.

Bots is 3 jaar en is een flinke, grijs-cypers met witte knaap. Hij heeft z’n naam te danken aan een ongelukje: hij is een tijdje geleden binnengekomen met een gebroken kaak. De dierenarts zette er een tijdelijk draadje in zodat de breuk kon genezen. Het draadje is inmiddels verwijderd. Recent is er ook een los zittende hoektand verwijderd. Meneer is uitstekend opgeknapt en is klaar voor een nieuw baasje!

Het is een opvallend knuffelige schootkat, hij is er gek op en krijgt er geen genoeg van. Hij zal niet gauw uit zichzelf vertrekken! Een heerlijke “schootplakker” waar je zelf ook helemaal zen van wordt. Hij laat het hele repertoire zien: kopjes geven, dabben, knuffelen, sabbelen, de hele rataplan. Ook wordt hij graag geborsteld. Een heel aangenaam heerschap dat maar al te graag deel wil gaan uitmaken van een nieuwe familie. Een prima en zeer lieve gezinskat.

Voor meer foto’s van katten, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/

Indien u meer informatie over de dieren in het asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

384 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *