Dier van de week: Daja

Daja is 7 jaar en is zeven jaar geleden bij ons geadopteerd. Ze is afgestaan omdat haar eigenaar naar een appartement ging verhuizen waar de poes niet meer naar buiten zou kunnen. Ze is gewend om veel tijd buiten door te brengen.

Daja is onzeker maar is zeer vriendelijk en goed hanteerbaar. Ze is actief en gewend om haar “eigen leven te leiden”, fulltime banen van nieuwe eigenaars zijn geen enkel bezwaar. Wat wel fijn zou zijn: een kattenluikje.

Daja verschuilde zich in het begin in een holletje maar was daar altijd goed te aaien. Na enige tijd kwam ze tevoorschijn en begon ze zachtjes kopjes te geven. Als je haar nu rustig benadert, komt ze meteen op je af om aangehaald te worden en ze stapt maar al te graag op schoot. Heel lieve en zachtaardige poes, schuchter in het begin, maar na een paar dagen blijkt ze dolgraag bij je te zijn. Ze zal het uitstekend doen in een rustig huishouden met weinig opschudding. Echt een ontzettend lieve poes.

Daja heeft ook een broer, Dio, maar die is vele malen banger. Ze zoeken elkaars gezelschap niet, daarom hoeven ze niet samen geadopteerd te worden.

Voor meer foto’s van Daja, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10108/

Indien u meer informatie over Daja wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

202 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *