Dier van de Week: Jacky

Jacky is een knappe, glanzende kerel van 9 jaar. Hij is afgestaan omdat hij niet kon wennen aan een nieuwe samenstelling van het gezin van zijn baasje, hij schoot helemaal in de stress van de veranderingen en ontwikkelde blaasgruis. In het asiel raakte hij nog verder van slag, hij stopte met eten. Hij verblijft in een gastgezin zodat zijn omgeving weer normaal huiselijk en stabiel is. Hij is weer keurig op gewicht! Hij blijkt echter helemaal niet overweg te kunnen met andere katten in huis; ook dat is weer een flinke stressfactor. Jacky heeft een rustig huishouden nodig zonder kinderen en zonder andere huisdieren.

Het is een lieve, rustige kat die zich af en toe ook op je schoot installeert. Hij vindt het fijn om altijd brokjes te hebben staan zodat hij geregeld wat kan eten. Hij gaat graag een paar keer per dag naar buiten maar komt meestal vrij snel weer terug, blijft in de buurt. Spelen doet hij fanatiek met hengeltjes, het liefst als er veren aan zitten.

We zoeken een adres waar hij zich eindelijk weer helemaal kan ontspannen.

Stichting Dierenambulance en Dierenasiel Helmond
AdresGrasbeemd 17, 5705 DE Helmond

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,116 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *