Dier van de week: Jalka

Geweldig nieuws! Jalka is geadopteerd. en dus niet langer het dier van de week.

Maar er zitten nog heel veel andere katten, kittens en honden in het dierenasiel. Kijk voor volwassen katten op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/

Voor kittens op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/

En voor honden op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/honden/

Jalka is anderhalf jaar en is binnengekomen met een verwonding aan de linker achterpoot, ze had een gescheurde kruisband. Ze is eraan geopereerd, de boel werd vanaf de buitenkant met pinnetjes vastgezet zodat alles goed op z’n plaats bleef zitten. Als u de poes adopteert en u heeft er interesse in, kunt u wat close ups krijgen van de constructie van de dierenarts. De poes heeft tijdelijk strikt hok-arrest gehad omdat ze een aantal weken niet mocht springen.

Inmiddels zijn de pinnetjes verwijderd en de poes mag meer meters gaan maken om haar spieren weer op te bouwen. Omdat ze tot voor kort uitsluitend in een hok heeft gezeten hebben we niet zoveel informatie over haar, maar we weten wel dat het een gemakkelijke, vriendelijke en fraaie jonge poes is. Ze mag gerust geadopteerd worden, de uitbreiding van haar meters kan ze ook bij u thuis maken. Ze moet strakjes wel weer naar buiten kunnen.

Voor meer foto’s van Jalka, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9558

Voor meer informatie, het maken van afspraken en de openingstijden van het asiel bel naar 0492-513971.

860 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *