Dier van de week: Jarana

Jarana is 2 jaar en logeert al een jaar bij ons. Ondanks dat onze dieren het helemaal niet slecht hebben, zou het ontzettend fijn voor haar zijn als ze eindelijk een baasje vindt en naar een eigen huis mag, zodat ze ook eindelijk weer naar buiten kan.

Het is geen schoot- of knuffelpoes, ze is wel goed op te pakken en goed aaibaar. Je kunt leuk met haar spelen, een hengeltje met wat interessants eraan brengt haar vlot in de jaagstand, zeker als je het om een hoekje of onder een kleedje laat verdwijnen. Ook een tunneltje, om in hinderlaag te liggen, is goed aan haar besteed.

Vanwege lik-plekjes staat ze op hypoallergeen dieet en moet ze om de andere dag een half tabletje Prednoral (preventieve onderhoudsdosering). Het kan stress-gerelateerd zijn; u kunt na verloop van tijd, als de poes haar draai helemaal heeft gevonden en happy is, gerust een keer proberen of u de tabletjes achterwege kunt laten zonder dat de likplekjes terugkeren.

Wie heeft een plekje voor dit langzittertje dat zo snakt naar een eigen optrekje?

Voor meer foto’s van Jarana, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9367/

Indien u meer informatie over Jarana wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

388 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *