Dier van de week: Joni

Joni is drie jaar en is een uitermate vriendelijk poesje met de warme kleuren die we “schildpad met wit” noemen, en ze heeft een grappig wit puntje aan haar staart. Zij heeft het knuffelen in hoogst eigen persoon uitgevonden en heeft daar haar beroep én hobby van gemaakt; ze doet niks lievers. Ze nestelt zich bij iedereen op schoot of in de hals en is ook helemaal niet van plan om uit zichzelf te vertrekken. Het lijkt wel of ze vastgeplakt zit. Dit is geen poesje voor mensen met een fulltime baan want dan heeft ze te weinig om zich aan vast te klampen. Zeer knuffelig lieverdje.

Ze doet bij ons niet bijster vriendelijk naar haar katse buren. Je zou bij zo’n poesje wat hoge protest-geluiden verwachten, maar Joni pakt het anders aan: ze produceert verrassend lage, tenor-achtige melodieën waarvan ze hoopt dat de ander er flink van onder de indruk is. Wij wel in elk geval; we moesten echt op zoek naar de bron van het geluid en waren heel verbaasd dat zij het was. Geen andere katten in huis dus. En ze moet naar buiten kunnen.

Voor meer foto’s van Joni, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9840/

Indien u meer informatie over Joni wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

294 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *